Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

It is never more difficult than what you make of it

anja-forsnor

Jag hade äran att bli intervjuad av den fantastiska Katrin Selmer. Vi pratade om hur man skapar ett jobb av sin passion, vad som var vändpunkten för mig och vad det innebär att leva livet på sina egna villkor. Det är den nog den bästa och roligaste intervjun jag gjort, Katrin ställde så bra frågor som verkligen fick mig att känna efter och tänka till.

”To all the ladies out there, what message would you like to pass on? Think about when you feel the best and find more time in your day for just that, whether it ‘s about jobs, training, friends, family or relationships. It is never more difficult than what you make of it. Realize that you are unique and valuable and dare to put a high value on yourself and your well being, no one else will do it for you. And the days you have doubts – fake it til you make it.”

Läs hela intervjun här ››

Foto: Andy Prhat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!