ANJA FORSNOR

Måndag

elle-cover

Godmorgon vänner, hoppas ni haft en fin helg. Alltså hur fint är inte omslaget på senaste ELLE? Love it! Så fräscht med vitt och ljusa färger även på hösten! Eller är det kanske vinter nu? Vackert hur som. Nu ska jag snart kila iväg på en liten pressfrukost sen blir det jobb hela dagen. På måndagar är det alltid fullt fokus på kostrådgivning och att coacha mina kunder. Det är så kul och jag älskar verkligen att få vara med på deras resa mot en hållbar och balanserad livsstil.

Ps. Kul att så många av er gillade receptet på lakritsbollarna. Här i veckan kommer massor med recept på smarrigt julgodis inför första advent på söndag som jag hoppas ni kommer att gilla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad har du i skålen?:) Finaste bilden jag sett!

  Lisa 2015-01-15 19:54:00
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Tack! Jag minns inte exakt men jag skulle gissa på en smoothie med kokosmjölk, avokado, hallon, lite ingefära och proteinpulver med vaniljsmak 🙂

   Anja Forsnor 2015-01-15 21:30:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!