ANJA FORSNOR

Ge mig era bästa Barcelona-tips!

anja-forsnor

Jag och M har bokat en långweekend till Barcelona om två veckor, gud vad jag ser fram emot det! Ska bli så mysigt att dra dit i mitten av december, kan tänka mig att det är lite lugnare än sommartid. Enligt väderprognosen verkar det fortfarande vara ganska soligt och varmt där så jag hoppas verkligen det håller i sig ett tag till.

Åh vad jag ser fram emot massor med välbehövlig qualitytime med min man, vi har båda jobbat på tok för mycket hela hösten. Blir ju lätt så när vi båda kör eget, det här med normala arbetstider, helgledigt och tidiga kvällar existerar inte längre på samma sätt. Så nu drömmer jag om att kunna sitta ute, äta massa god tapas och ta ett glas cava.

Just ja, jag har aldrig varit i Barcelona tidigare så ni måste dela med er av era bästa tips!

Foto: Beata Holmgren

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!