ANJA FORSNOR

Frys frukten – perfekt till smoothies

frukt

kiwi

fryst-äpple

Tips för perfekt smoothie – fryst frukt!

Jag brukar alltid ha fryst banan hemma, så smidigt att slänga ner några bitar i smoothien. Den frusna bananen gör den fluffig och iskall, precis som jag vill ha den. Perfekt eftersom ekologiska bananer (för eko-bananer är ett måste!) oftast säljs i påse och man sällan hinner äta upp alla innan de börjar bli bruna. Jag brukar köpa ett gäng bananer, skala och dela i små bitar, ner i en fryspåse och in i frysen. Funkar lika bra med frukter som äpple, päron, kiwi, clementin, persika, avokado… you name it! Tänk bara på att skala vissa frukter först, t.ex. citrusfrukter, avokado och banan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!