ANJA FORSNOR

Clean greens

clean-greens

Mitt bästa tips för att hålla energin på topp är att starta dagen grönt. Ja, detta kan låta lite hokus pokus men jag märker verkligen stor skillnad de dagar jag slarvar med frukosten eller inte äter grönt på några dagar. Testa själv och se om ni märker någon skillnad!

pukka-clean-greens

Ofta blir det gröna smoothies där mitt motto är the more the merrier. Gilla att mixa ner allt jag kan hitta och gärna en tesked spirulina, vetegräs, chlorella eller några andra alger.

clean-greens-pukka-innehåll

Denna från Pukka innehåller alla dessa tre plus ännu mer. En grön boost som håller mig pigg och alert hela dagen. Och gillar man inte smoothies funkar pulvret utmärkt att blanda med lite vatten eller äpplejuice och dricka som en shot på morgonen. Drink your greens people!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!