ANJA FORSNOR

Hur går det i utmaningen?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Godmorgon från frukostbuffén i Borlänge. Igår träffade jag Linda, Carolina och Emma som är medlemmar i Ung Cancer Dalarna. Vi pratade om träning och kost, mat som håller oss pigga och mätta och jag gav lite tips att tänka på när vintern smyger sig på för att hålla energin på topp. Sen mixade vi massa goda smoothies och åt den godaste rawfood-bollen jag någonsin testat. Sött och gott utan socker, bästa kombon!

Det var en riktigt härlig och givande kväll, tack tjejer och bästa Café Peace & Love för allt. Nu sitter jag på tåget ner mot västkusten, ikväll blir det workshop för Ung Cancers medlemmar i Göteborg. Har några timmar att fördriva i Göteborg också

Kan vi inte uppdatera varandra i hur det går med utmaningen #sockersuger? Jag är så nyfiken! Känns det enklare eller svårare än ni trodde? Märker ni någon skillnad än? Jag fick önskemål om bra mellanmål som både är sockerfria och utan nötter, håller på att skriva ihop ett inlägg med lite tips.

Dela gärna med er av era bästa tips så hjälper vi varandra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!