ANJA FORSNOR

Veckan som försvann

morning

november

Den här veckan kan nog slå något rekord som den galnaste, roligaste, stressigaste och mest fartfyllda det här året. Eller kanske på flera år. Jag känner verkligen att jag har svårt att räcka till för allt jag vill just nu och är hela tiden försenad till något, precis missat något annat eller egentligen borde gjort något jag inte ens hunnit påbörja. Känns som jag ursäktat mig till alla hela tiden och orden ”förlåt för mitt sena svar” har blivit någon slags öppningsreplik.

Jag har så mycket recept och bra grejer jag vill dela med mig av till er men har knappt haft tid att sitta vid datorn alls den här veckan. Gah, vad hände med alla dagar mellan måndag och fredag?! Jag måste helt klart lära mig säga nej oftare men det är ju så satans svårt när det dyker upp så mycket kul precis hela tiden. Okej, nu ska jag inte gnälla mer men jag hoppas ni har lite överseende med min lite hektiska tillvaro just nu och hänger kvar för jag har så mycket skoj på gång.

Igår hade jag lyxen att hänga med Emma hela dagen, vi plåtade först träningsmode och sen rawfood julgodis! Båda jobben kommer ut här på Elle.se längre fram men jag hoppas kunna visa er en liten smygtitt innan dess. Blev så grymt!

Nu ska jag snart promenera bort till Kampsportslabbet och träffa Bootcamptjejerna, vi ska ha workshop och snacka vila och återhämtning. Sen kommer Klara och Mathilda hem till mig i eftermiddag för att hjälpa mig laga mat och fixa inför min birthdaybash ikväll. Det blir middag med fastfood-tema, det ni! Bjuder självklart på massvis med bilder och recept sen. Ha en härlig lördag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!