ANJA FORSNOR

Rostade pumpakärnor

pumpakärnor

rostade-pumpakärnor

Så enkelt och så gott! Kärnorna från min butternut-pumpa blev till kvällens godaste snacks och genast en stor favorit här hemma. Perfekt att ringla över soppan, salladen eller glassen. Eller som sockerfritt snacks nu i november!

Rostade pumpakärnor

Kärnor från 1 pumpa
2 tsk kokosolja
nypa flingsalt

Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Skölj kärnorna noggrant i kallt vatten och få bort allt fruktkött från pumpan. Klä en plåt med bakplåtspapper och smörj på lite kokosolja. Lägg ut kärnorna med luftigt mellanrum och salta något. Rosta mitt i ugnen tills alla kärnorna torkat och svällt, cirka 20 minuter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!