ANJA FORSNOR

Vinnare Rituals

djurgården

Tack för alla era grymma tips på höstmys! Jag kommer lyfta fram mina favoriter så vi alla kan ta del av dem när man behöver lite extra energi i höstmörkret. Jag föll för följande motivering och kommer genast planera in en sådan dag tillsammans med mina vänner:

Åh, det finns så mycket som är mysigt med hösten! Mitt bästa tips är att samla de närmaste vännerna, tända massvis med ljus, sätta på spellistan ”Autumn Acoustics” på Spotify, laga mat tillsammans och sedan skratta, gråta och ha de där konversationerna som renar själen och som gör att du kan leva på inspirationen och glädjen i flera veckor efteråt. 

Stort grattis till Charlotte som vann ett härligt höstkit från Rituals, det kommer snart på posten!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!