ANJA FORSNOR

Tävla med Rituals

blogg-rituals

anja-forsnor-rituals

tävla-med-rituals

tävling-rituals

rituals-tävling-blogg

Jag älskar hösten, speciellt regniga och kalla dagarna när man kan hålla sig inomhus och mysa hela dagarna. Den senaste veckan har jag praktiskt tagit levt i mina nya kläder från Rituals, så mjuka och sköna. Nu har ni chansen att vinna en likadan outfit plus mina favoritprodukter från Rituals hamam-serie.

För att tävla svarar du på: Vilket är ditt bästa tips på höstmys? 

Mitt bästa höstmys är att bädda ner mig i soffan med en kopp te, stänga av telefonen och läsa en riktigt bra tidning (ELLE såklart). Få saker är så avkopplande som att läsa, något jag ser fram emot att göra mycket i höst.

Vinsten består av tröjan och byxorna jag har på mig från Rituals Soulwear samt bodylotion och hot scrub till ett värde av 1060 kronor. Svara i kommentarsfältet och ange även din storlek och mailadress. Tävlingen pågår veckan ut och därefter dras en vinnare som blir kontaktad via mail.

Tävling i samarbete med Rituals.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!