ANJA FORSNOR

Syrlig lemoncurd utan socker

lemoncurd

sockerfri lemoncurd

lemoncurd sockerfri

Jag älskar lemoncurd och tycker det är perfekt att ha hemma i kylskåpet, dessutom innehåller den nyttigheter från både ägg och citron. Passar perfekt med en klick på fröknäcke, gröt, bananpannkakor eller varför inte mixa i en syrlig smoothie? Så syrligt och friskt.

Lemoncurd

1 liten burk

2 dl citronsaft från cirka 2-3 ekologiska citroner

2 tsk stevia strö eller annan sötning, tillsätt mer efter smak

1 msk kokosolja

2 ägg

1 äggula

Gör så här: Pressa citronerna och koka upp citronsaften på kastrull. Tillsätt stevia och vispa runt, tillsätt därefter äggen och koka på svag värme. Rör ner kokosolja och låt svalna. Smaka av och tillsätt eventuellt mer stevia efter smak.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!