ANJA FORSNOR

Sol i oktober

HM sport

Anja Forsnor HM

Anja Forsnor

Reebok Anja Forsnor

Vilket underbart väder Stockholm bjuder på idag, höstdagar som dessa kan jag vänja mig vid. Att kunna promenera enbart i en tunn tröja känns så härligt. Helg för mig innebär att jag vilar från träningen vilket jag är lite extra glad för just idag då jag har brutal träningsvärk i rumpa och lår efter gårdagens pass med Kevin a.k.a the bootymaster. Mitt upplägg nu är att jag tränar 3 pass i veckan och vilar helt på helgerna vilket känns skönt. Dessutom stretchar jag varje morgon och kväll, tro det eller ej, och rullar med min foamroll. Verkligen fått in det som en rutin nu och jag har till och med börjat gilla att stretcha, haha. Jag märker verkligen vilken skillnad det gör och min kropp är så mycket gladare på mig nu! Kan verkligen rekommendera en foamroll för er som inte testat, den gör underverk på kort tid.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!