ANJA FORSNOR

Ekologisk rismjölk

rismjölk urtekram

urtekram rismjölk

Ni kanske såg att jag tipsade om den här rismjölken från Urtekram på min Instagram igår? Jag gillar verkligen rismjölk och eftersom det är sött passar det perfekt i chiapudding, smoothies eller att blanda proteinpulver med. Den här från Urtekram är en av mina favoriter och innehåller endast vatten, ris, solrosolja och havssalt. Allt ekologiskt och varken sötningsmedel eller tillsatser. Skillnaden mellan den gröna och den lila är att den lila innehåller tillsatt kalcium, annars rent smakmässigt är dem lika.

Det bästa med rismjölk är att riset ger en söt smak utan att man behöver tillsätta socker. Har ni inte testat tycker jag att ni ska ge det ett försök. De här hittade jag på Ica Kvantum i Värtahamnen och kostade runt 20 kronor styck.

Jag får mycket frågor kring just alternativ till mjölkprodukter och jag har tidigare skrivit ett inlägg med lite tips här. Vilka är era favoriter?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!