Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Hälsolunch

lunch story hotelHär har ni mitt senaste favoritställe att luncha på – Story Hotel på Riddargatan 6. De har serverat lunch länge men jag hade nästan glömt av hur bra det faktiskt är. Man kombinerar sin hälsotallrik med alternativ som exempelvis råris, rotfrukter, kyckling, lax och avokado. Både gott, näringsrikt och mättande!

Jag tycker ofta det är svårt att hitta hälsosamma lunchalternativ som dessutom håller mig mätt. Utan kolhydrater som bovete, quinoa eller råris blir jag snabbt hungrig och trött framåt eftermiddagen.

Vilka är era bästa lunchställen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!