Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Dagen efter helg

IMG_1202

Godmorgon vänner! Hoppas ni mår fint. Jag har haft en helt underbar och avkopplande helg, därav lite bloggtorka. Hoppas ni hållit tillgodo med bullbak och recept. Har sett av många testat kanelbullarna, så roligt att ni gillade dem!

Idag väntat en dag med flera spännande möten, på väg till mitt första just nu. Aldrig trodde jag att mina dagar som egen företagare skulle vara så intensiva och fullbokade men jag får äntligen jobba med det jag älskar och jag njuter av varje sekund! Har ni något roligt planerat i veckan?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson