ANJA FORSNOR

Min träning i höst

Anja Forsnor Turkiet

Ni som följer mig på Instagram har säkert sett bilder på både foamroller och yogamatta den senaste tiden och hört mig prata om vila och återhämtning. Det kan ganska enkelt sammanfatta hur min träning kommer se ut här i höst.

Sen jag började träna med Kevin i våras har han pratat (tjatat) om vikten av vila och återhämtning. Jag får väl erkänna att jag mest nickat och hållit med men varit lite för envis för att verkligen ta till mig det. Fram tills för två veckor sedan när det här hände och jag fick en veckas träningsförbud.

En veckas semester med total vila var det bästa jag kunde unna min kropp. Jag kände mig så mjuk och avslappnad i kroppen när vi kom hem igen, en känsla jag inte haft på flera månader. I höst kommer jag träna med Kevin varje vecka och vi kommer köra ett lite annorlunda upplägg än jag är van vid med fullt fokus på att verkligen få kontakt och koppla in rätt muskler vid varje övning.

Dessutom blir det färre träningspass än normalt och mer tid för vila och återhämtning. Något som kunde stressat mig för ett år sedan känns så himla rätt idag. Jag har ju hela livet på mig att träna. Nu vill jag låta allting få ta sin tid och skynda långsamt istället för att bara köra på.

Jag inleder morgonen med en timmes Yoga, något jag lovat mig själv att unna mig mera i höst. Det finns så många olika typer av yoga och jag är verkligen en nybörjare. Berätta, har ni tips på bra yogaformer och ställen i Stockholm?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!