ANJA FORSNOR

Dagens vykort från marknaden.

Turkiet Alanya Oba 2

Dagens vykort från Turkiet. Idag tog jag med Mathilda på byns lokala frukt- och grönsaksmarknad, mitt smultronställe i Alanya som jag tror många turister missar när de är här. Jag älskar verkligen att gå där i timmar och provsmaka exotiska frukter, dofta på spännande kryddor och köpa färska och icke-perfekta grönsaker direkt av handlarna. Det känns så genuint och äkta. Mycket är både ekologiskt och närproducerat vilket gör att det smakar fantastiskt. Oh så vansinnigt billigt, vi fyllde påsarna med frukt och grönt och spenderade inte mer än 50 kronor för allt.

Turkiet Alanya Oba 12

Turkiet Alanya Oba 11

Turkiet Alanya Oba 10

Turkiet Alanya Oba 9

Turkiet Alanya Oba 8

Turkiet Alanya Oba 7

Turkiet Alanya Oba 6

Turkiet Alanya Oba 5

Turkiet Alanya Oba 4

Turkiet Alanya Oba 3

Turkiet Alanya Oba 1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!