ANJA FORSNOR

Pure green love <3

bild (36)

Godmorgon mina vänner. Här ser ni gårdagens frukost som bestod av krispigt fröknäcke med löskokt ägg och en supergrön smoothie som blev över all förväntan!!

Försöker hela tiden testa mig fram till nya och ännu ”grönare” smoothies utan att kompromissa med smak eller konsistens. Den här innehåller massa gröna blad, gröna ärtor och gurka – som att äta en hel sallad till frukost. En riktig kickstart för kroppen som fyller på med energi ut i fingertopparna.

Jag gjorde två ordentliga portioner så ni kan behöva justera mängden något men här är ungefärliga mått:

Pure green love
1 näve färsk grönkål ♦ 1 näve färsk mangold ♦ 1 dl fryst spenat ♦ 1 dl frysta ärtor ♦ 10 cm gurka ♦ 2 cm ingefära ♦ 1/2 citron ♦ 1/2 banan ♦ 1 skopa Amazing greens ♦ 1 tsk vetegräs ♦ 1 msk gojibär ♦ 1 skopa hampaprotein ♦ 2-3 droppar stevia sweets ♦ 2-3 dl vatten och massa is.

Mixa, mixa, mixa till en slät och krämig konsistens!

Vad tycker ni om gröna smoothies? Har ni testat? Gillar ni, gillar ni inte? Dela med er, jag kommer gärna med tips och inspiration på grymma recept som kanske inte är fullt så hardcore som detta ovan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag gillar verkligen gröna smoothies. Fanny Roetschlisberger (kan stava väldigt fel på namnet nu haha, men googlar man på det så borde det komma fram rätt iallafall) tipsade om att ha lite, lite kokossocker i sin gröna smoothie för att balansera upp smaken men det kanske fungerar lika bra med stevia-droppar? Jag gjorde en så himla god grön smoothie förra veckan med kokosvatten i smaken passionsfrukt, massa grön spenat, en halv avokado, några bananslantar, lite frusen mango, passionsfrukt och kanske en tesked kokossocker. Det blev riktigt bra faktiskt!

    Paula 2014-08-19 07:50:00 http://livehealthier.blogg.se
    Svara
  • Jag gillar verkligen gröna smoothies. Fanny Roetschlisberger (kan stava väldigt fel på namnet nu haha, men googlar man på det så borde det komma fram rätt iallafall) tipsade om att ha lite, lite kokossocker i sin gröna smoothie för att balansera upp smaken men det kanske fungerar lika bra med stevia-droppar? Jag gjorde en så himla god grön smoothie förra veckan med kokosvatten i smaken passionsfrukt, massa grön spenat, en halv avokado, några bananslantar, lite frusen mango, passionsfrukt och kanske en tesked kokossocker. Det blev riktigt bra faktiskt!

    Paula 2014-08-19 07:50:00 http://livehealthier.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!