ANJA FORSNOR

Att våga följa sina drömmar

20140717_133212

Jag är så lycklig över att äntligen kunna berätta för er om vad som händer i mitt liv.

Strax innan sommaren tog jag det läskiga steget att lämna mitt trygga och fasta jobb för att kasta mig ut och pröva vingarna. Att vidareutbilda mig inom livsstil och hälsa gjorde att alla pusselbitar på plats, aldrig har något känts så enkelt och naturligt.

Nu är det dags för mig att följa mina drömmar och göra det jag vill och tror på, för mig och min egen skull.

I september börjar jag jobba som kost- och hälsoinspiratör på älskade Kampsportslabbet. Jag är så glad över att jag träffat Kevin, Fannie och alla underbara personer där som jag nu kommer få jobba tillsammans med, varje dag. Känner verkligen att jag hittat hem och jag är så taggad på vad vi kan göra tillsammans!

Givetvis kommer jag satsa ännu mer på bloggen och andra spännande projekt. Stay tuned!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Grattis! Gud vad roligt! Och vad modigt av dig. Tycker du gör helt rätt. Heja dig och lycka till! Kram

  Emma 2014-08-20 14:14:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack Emma, vad glad jag blir av dina ord! Känns både lite modigt och skrämmande men så himla rätt! Kramar

   Anja Forsnor 2014-08-22 10:23:00
   Svara
 • Grattis! Gud vad roligt! Och vad modigt av dig. Tycker du gör helt rätt. Heja dig och lycka till! Kram

  Emma 2014-08-20 14:14:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack Emma, vad glad jag blir av dina ord! Känns både lite modigt och skrämmande men så himla rätt! Kramar

   Anja Forsnor 2014-08-22 10:23:00
   Svara
 • Gud var roligt!! Stort lycka till. Kommer passa dig som handen i handsken 😉

  Jonie 2014-08-15 19:25:00
  Svara
 • Gud var roligt!! Stort lycka till. Kommer passa dig som handen i handsken 😉

  Jonie 2014-08-15 19:25:00
  Svara
 • Alltså verkligen rätt person på rätt plats! Fy fasiken vad grymt det kommer bli! Hoppas förresten att ni kör en till resa med Kampsportslabbet i vår, har tyvärr inte möjlighet att åka nu i höst! 🙁

  Paula 2014-08-15 18:07:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulas kommentar.

   Tack snälla du vad glad jag blir! Känns helrätt och jag är så galet peppad inför hösten! Åh vad synd att du inte kan åka med, men det kommer säkert bli fler resor!

   Anja Forsnor 2014-08-17 21:57:00
   Svara
 • Alltså verkligen rätt person på rätt plats! Fy fasiken vad grymt det kommer bli! Hoppas förresten att ni kör en till resa med Kampsportslabbet i vår, har tyvärr inte möjlighet att åka nu i höst! 🙁

  Paula 2014-08-15 18:07:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulas kommentar.

   Tack snälla du vad glad jag blir! Känns helrätt och jag är så galet peppad inför hösten! Åh vad synd att du inte kan åka med, men det kommer säkert bli fler resor!

   Anja Forsnor 2014-08-17 21:57:00
   Svara
 • Hejsan Anja,

  Vad roligt att du följer dina drömmar!

  Jag följer din blogg och gillar verkligen dina fina bilder och inspirerande recept. Har dock en liten fråga kring hur du resonerar kring det här med att det lätt kan gå överstyr med kontrollen kring att allt man äter ska vara så ”hälsosamt”?
  Jag försöker nämligen själv att undvika kött, gluten och mejeriprodukter (inte för att jag är allergisk eller känslig – utan för att det är detta som alla hälsotidningar etc. anser vara hälsosamt att undvika) men känner att det ofta hindrar mig från att exempelvis njuta av en pasta eller en mjukglass som jag verkligen älskar att äta ibland. När jag läser din blogg får jag intrycket av att du inte ens är sugen på ”onyttiga” saker men för min del så krävs det en enorm kontroll och uppoffring rent mentalt för att inte äta den där glassen på lördagar. Och när jag väl gör det så vill jag ju inte behöva känna att det är hela världen och må dåligt efteråt eftersom det då skulle betyda att jag har en ätstörning eftersom maten får så mycket makt över hur jag lever mitt liv?

  Jag har andra vänner som också får så extremt dåligt samvete över att de ens äter en pasta någon gång ibland – fastän de tränar flera gånger i veckan och äter sallad/grönsaker/fisk 9 av 10 mål. De är med andra ord i fysiskt god form och fullt friska och borde inte behöva oroa sig för att allt ska vara ”förstört” för att de äter en pasta now and then om de blir sugna. Själv tycker jag att detta är oerhört tragiskt. Att unga tjejer ska behöva må dåligt för att de äter en pasta till lunch när det finns så mycket andra saker att lägga sin energi på.

  Undrar bara lite kring hur du resonerar kring det här? Är du inte orolig att din snäva syn på vad som är hälsosam mat ska driva unga tjejer till att låta maten kontrollera deras liv och inställning till sitt eget värde? Och vad är egentligen din syn på vad som är hälsosamt?

  Vore bara intressant att få din syn på saken 🙂

  Sara 2014-08-15 17:10:00
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara, tack för din kommentar. Hälsa för mig handlar om att ta hand om mig själv och stärka min kropp på bästa sätt med bra balans av god mat, rätt träning, tid för vänner och kärlek. Ändå sedan jag var liten har jag haft ett väldigt sötsug och åt under en period choklad eller glass varje dag. Dessutom åt jag helt fel mat, jag var ofta sjuk och hade alltid ont i magen när jag ätit. Under flera år lät jag maten kontrollera mitt liv.

   Jag kom till en punkt när jag bestämde mig för att ta kontroll över mitt liv och inte låta maten styra längre. Jag har experimenterat med många olika kosthållningar men att utesluta gluten, socker och mejerier var som ett hellelulja moment när jag äntligen blev fri!

   Begreppet att ”unna sig” är för många starkt förknippat med mat och sötsaker. Man ska unna sig ett glas vin, unna sig en pizza eller unna sig kakor på fredagsfikan. Nej tack, för mig är inte det att unna mig eftersom min mage slår bakut. Jag unnar mig egentid med en bra bok, ett härligt träningspass eller en lång middag med mina bästa vänner. Njutning och belöning för mig handlar om mera än så och jag vägrar låta maten få så mycket makt över mitt liv.

   Jag strävar efter ett 80/20 tänk där jag äter jag en balanserad kost som jag tycker är vansinnigt god och som min kropp mår bra av. Jag tar gärna en glass ibland eller tar en sked Nutella när suget sätter in och det skulle jag aldrig låta mig själv få dåligt samvete över, vart ligger njutningen där? Däremot mår min kropp så mycket bättre av att undvika detta och jag vet att det är många som känner igen sig i det.

   Jag tolkar din kommentar som att du känner en press att äta på ett visst sätt eftersom hälsotidningarna säger så, vilket gör mig ledsen. Om du känner att maten kontrollerar ditt liv och att det innebär en massa uppoffringar kanske du inte hittat rätt i vad som funkar just för dig. Jag skulle vilja ställa frågan tillbaka till dig och fråga vad ”hälsosamt” innebär för just dig?

   Anja Forsnor 2014-08-17 22:52:00
   Svara
 • Hejsan Anja,

  Vad roligt att du följer dina drömmar!

  Jag följer din blogg och gillar verkligen dina fina bilder och inspirerande recept. Har dock en liten fråga kring hur du resonerar kring det här med att det lätt kan gå överstyr med kontrollen kring att allt man äter ska vara så ”hälsosamt”?
  Jag försöker nämligen själv att undvika kött, gluten och mejeriprodukter (inte för att jag är allergisk eller känslig – utan för att det är detta som alla hälsotidningar etc. anser vara hälsosamt att undvika) men känner att det ofta hindrar mig från att exempelvis njuta av en pasta eller en mjukglass som jag verkligen älskar att äta ibland. När jag läser din blogg får jag intrycket av att du inte ens är sugen på ”onyttiga” saker men för min del så krävs det en enorm kontroll och uppoffring rent mentalt för att inte äta den där glassen på lördagar. Och när jag väl gör det så vill jag ju inte behöva känna att det är hela världen och må dåligt efteråt eftersom det då skulle betyda att jag har en ätstörning eftersom maten får så mycket makt över hur jag lever mitt liv?

  Jag har andra vänner som också får så extremt dåligt samvete över att de ens äter en pasta någon gång ibland – fastän de tränar flera gånger i veckan och äter sallad/grönsaker/fisk 9 av 10 mål. De är med andra ord i fysiskt god form och fullt friska och borde inte behöva oroa sig för att allt ska vara ”förstört” för att de äter en pasta now and then om de blir sugna. Själv tycker jag att detta är oerhört tragiskt. Att unga tjejer ska behöva må dåligt för att de äter en pasta till lunch när det finns så mycket andra saker att lägga sin energi på.

  Undrar bara lite kring hur du resonerar kring det här? Är du inte orolig att din snäva syn på vad som är hälsosam mat ska driva unga tjejer till att låta maten kontrollera deras liv och inställning till sitt eget värde? Och vad är egentligen din syn på vad som är hälsosamt?

  Vore bara intressant att få din syn på saken 🙂

  Sara 2014-08-15 17:10:00
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara, tack för din kommentar. Hälsa för mig handlar om att ta hand om mig själv och stärka min kropp på bästa sätt med bra balans av god mat, rätt träning, tid för vänner och kärlek. Ändå sedan jag var liten har jag haft ett väldigt sötsug och åt under en period choklad eller glass varje dag. Dessutom åt jag helt fel mat, jag var ofta sjuk och hade alltid ont i magen när jag ätit. Under flera år lät jag maten kontrollera mitt liv.

   Jag kom till en punkt när jag bestämde mig för att ta kontroll över mitt liv och inte låta maten styra längre. Jag har experimenterat med många olika kosthållningar men att utesluta gluten, socker och mejerier var som ett hellelulja moment när jag äntligen blev fri!

   Begreppet att ”unna sig” är för många starkt förknippat med mat och sötsaker. Man ska unna sig ett glas vin, unna sig en pizza eller unna sig kakor på fredagsfikan. Nej tack, för mig är inte det att unna mig eftersom min mage slår bakut. Jag unnar mig egentid med en bra bok, ett härligt träningspass eller en lång middag med mina bästa vänner. Njutning och belöning för mig handlar om mera än så och jag vägrar låta maten få så mycket makt över mitt liv.

   Jag strävar efter ett 80/20 tänk där jag äter jag en balanserad kost som jag tycker är vansinnigt god och som min kropp mår bra av. Jag tar gärna en glass ibland eller tar en sked Nutella när suget sätter in och det skulle jag aldrig låta mig själv få dåligt samvete över, vart ligger njutningen där? Däremot mår min kropp så mycket bättre av att undvika detta och jag vet att det är många som känner igen sig i det.

   Jag tolkar din kommentar som att du känner en press att äta på ett visst sätt eftersom hälsotidningarna säger så, vilket gör mig ledsen. Om du känner att maten kontrollerar ditt liv och att det innebär en massa uppoffringar kanske du inte hittat rätt i vad som funkar just för dig. Jag skulle vilja ställa frågan tillbaka till dig och fråga vad ”hälsosamt” innebär för just dig?

   Anja Forsnor 2014-08-17 22:52:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!