ANJA FORSNOR

Äntligen måndag.

20140809_nike_annika_berglund_2372

20140808_nike_annika_berglund_1034

20140809_nike_annika_berglund_2368

20140809_nike_annika_berglund_2424

Semester och resor i all ära men aldrig förr har jag längtat så mycket efter en grå tråkig måndag, vardag och rutiner.

Jag studsade förväntansfullt upp när klockan ringde 05:45 imorse och jag riktigt längtade till morgonens pass på Kampsportslabbet som ett litet barn på julafton! Trots jag hållit igång bra med träningen hela sommaren kändes det att jag hade en festivalhelg i kroppen, jag kände mig så svag och inte helt förberedd på morgonens killer-pass, haha. Men åh så skönt efteråt!

Passade på att inviga min nya sport-bh från jag fick med mig från Nikes pressvisning på Clarion Post i Göteborg i lördags. Modellen som kommer från deras nya kollektion heter Nike Pro Rival och är speciellt framtagen för högintensiv träning. Jag fick testa den redan i Paris och det är verkligen min favorit-bh. Såå mjuk och skön samtidigt som den ger bra stöd och skapar en riktigt snygg form.

Så peppad på denna träninsghösten!!

Ps. Tack för alla grymma bidrag till tävlingen, så kul att se att ni är igång. Heja er!! Nu ska jag bara lyckas utse en vinnare som blir kontaktad här i veckan. Kram på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!