ANJA FORSNOR

Semesterfrukost på balkongen

vattenmelonEn halv vattenmelon och en ny supermixer resulterade i dagens härliga frukost. Jag mixade enbart vattenmelon med en halv frusen persika, lite is och pressad citron. Superfriskt och gott!

frukost i turkietÄlskar att bo i lägenhet så man kan fixa sin egen frukost! Vi pratade faktiskt just om frukostvanor när vi satt och åt på balkongen imorse. För många är frukostrutinerna nästintill heligt, äter man alltid yoghurt och dricker sitt kaffe så måste man ha det, oavsett vart man befinner sig. Kanske just därför som en mixer blev mitt första inköp när vi kom ner hit, haha. Känner ni igen er?

smoothie med utsiktSå härlig utsikt här uppe!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Anja! Vet du vad det är för skillnad på en smoothie och en sumo? Har sett recept för sumo lite här och där men fattar inte skillnaden …
  Tack för en inspirerande blogg!
  Helen

  Helen 2014-07-26 14:11:00
  Svara
 • Hej! Jag brukar alltid torrosta mina naturella nötter på ca 125 grader i ugnen men blev plötsligt väldigt rädd att jag kanske faktiskt gör dem onyttiga om fettet härsknar? Härsknar nötterna när jag rostar dem, eller kan jag vara lugn? Får lite smått panik..!

  Kramar!

  Amanda 2014-07-26 11:03:00
  Svara
 • Hej! Jag brukar alltid torrosta mina naturella nötter på ca 125 grader i ugnen men blev plötsligt väldigt rädd att jag kanske faktiskt gör dem onyttiga om fettet härsknar? Härsknar nötterna när jag rostar dem, eller kan jag vara lugn? Får lite smått panik..!

  Kramar!

  Amanda 2014-07-26 11:03:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!