Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Raw Food och mattrender på SR Metropol

bild (29)

Igår var jag förbi SR Metropol 93,8 för att snacka om Raw Food och mattrender. Det var min radiopremiär så jag var lite nervös innan, men det var verkligen jättekul! Skulle kunna sitta där och prata hur länge som helst.

Som ni märkt äter jag ju inte enbart Raw Food. Jag inspireras väldigt mycket av Raw Food-kulturen när det kommer till matlagning och framförallt bakning, men man behöver gå all in ifall det känns krångligt och svårt. Bara att lägga till en grön juice på morgonen, mycket gröna grönsaker och dra ner på raffinerat socker, mejerier och gluten tror jag alla skulle må bra av.

Lyssna på klippet här! Spola fram till 1 timme och 9 min ifall ni inte vill höra hela programmet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Är du skåning? Det låter lite så. Jag trodde att du var stockholmare så du lät inte riktigt som jag hade förväntat mig. Men kul att få en röst på dig också 🙂

    Paula 2014-07-15 20:40:00 http://livehealthier.blogg.se
    Svara
  • Är du skåning? Det låter lite så. Jag trodde att du var stockholmare så du lät inte riktigt som jag hade förväntat mig. Men kul att få en röst på dig också 🙂

    Paula 2014-07-15 20:40:00 http://livehealthier.blogg.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!