Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Chasing highs in Paris

SW14095__O0A6536

SW14095__O0A6826

SW14095_FSB_0296

Hälsningar från ett regnigt men ändå underbart Paris! Nike har bjudit ner oss för lanseringen av deras nya Lunarglide 6 som vi fick testa igår när vi hoppade mellan vattenpölarna och alla stans sevärdheter. Jag älskar att springa när det regnar, en sådan frihetskänsla! Nu har vi precis avnjutit en härlig frukost på vårt hotell, som egentligen bestod mer av kakor och bakverk än vad vi i Sverige kallar frukost. Jag lyckades hitta ägg, lite frukt, kallrökt lax och två cocktail-tomater, annars liknande det mer en dessertbuffé.

Nu är det snart dags för dagens NTC-pass! Jag har kört några NTC-pass med Nike instruktörer förut och det brukar vara svettiga och intensiva 45 minuter. Därefter tänkte vi kolla in hotellpoolen innan det är dags för dagens pressaktivitet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!