Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Det här med semesterträning?

DSC_0056

DSC_0109

DSC_0125

Nu har jag riktigt nedräkning – om en vecka går jag på 4 veckors semesterledighet vilket ska bli så skönt! Semester för mig betyder att jag kan koppla av, umgås med vänner och ta hand om mig själv och kroppen på bästa sätt.

Jag är en riktig rutinmänniska som gärna fortsätter med tidiga morgonpass och regelbunden träning trots semestertider. Om man är ute och reser är det inte alltid man har tillgång till ett gym, därför gillar jag enkla redskap man kan ta med sig var som helst.  

När vi båtluffade i Grekland förra sommaren packade jag med mig 3 saker som gjorde att jag enkelt kunde hålla igång träningen oavsett vart vi befann oss:

 1. Löparskor
 2. Hopprep
 3. Gummiband  

bild 5 (61)

☆ Löpning & intervaller – Enkelt att köra i princip var som helst. En tidig löprunda är ett härligt sätt att upptäcka en ny stad eller semesterort, på med löparskorna och njut av alla intryck. När det kommer till intervaller är det endast fantasin som sätter gränsen – kör på stranden, uppför en backe eller trappor. Variera tempo och längd på intervallerna och få upp ett riktigt flås!

 

bild 4 (85)

☆ Hopprep – tar minimalt med plats i resväskan och är ett effektivt sätt att få upp pulsen snabbt. Kul att kombinera med andra övningar.

 

semesterträning3

☆ Gummiband – kan användas både för pullups och chins ifall man hittar något att fästa bandet i, även grymt för rodd eller att träna axlarna med.
semesterträning1

Tips på mer semesterträning? Kolla in Matthew Griffiths strandanpassade träningsövningar här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh! Jag ska ut och öluffa med några vänner i sommar – kan inte du ge lite tips på pärlor vi inte får missa? Vart var ni och åkte runt??

  Sigrid Andersson 2014-07-04 08:15:00
  Svara
  • Svar på Sigrid Anderssons kommentar.

   Åh ni har en underbar resa framför er oavsett vart ni åker! Vi har båtluffat två somrar i rad, favoritöarna är i kykladerna. För två somrar sen åkte vi Santorini-Ios-Naxos-Mykonos-Syros-Kos vilket var en grym tripp! (Skulle skippat Mykonos nästa gång – dyrt och tokmkt festfolk!). Kos är magiskt och inte alls sådan fest som det var förr, så vackert. Annars är både Santorini och Naxos favoriter jag åkt till sedan jag var liten. I somras åkte vi Rhodos-Kalymnos-Kos-Bodrum-Kos. Kalymnos är en liten pärla väl värd ett besök!

   Anja Forsnor 2014-07-04 13:21:00
   Svara
 • Åh! Jag ska ut och öluffa med några vänner i sommar – kan inte du ge lite tips på pärlor vi inte får missa? Vart var ni och åkte runt??

  Sigrid Andersson 2014-07-04 08:15:00
  Svara
  • Svar på Sigrid Anderssons kommentar.

   Åh ni har en underbar resa framför er oavsett vart ni åker! Vi har båtluffat två somrar i rad, favoritöarna är i kykladerna. För två somrar sen åkte vi Santorini-Ios-Naxos-Mykonos-Syros-Kos vilket var en grym tripp! (Skulle skippat Mykonos nästa gång – dyrt och tokmkt festfolk!). Kos är magiskt och inte alls sådan fest som det var förr, så vackert. Annars är både Santorini och Naxos favoriter jag åkt till sedan jag var liten. I somras åkte vi Rhodos-Kalymnos-Kos-Bodrum-Kos. Kalymnos är en liten pärla väl värd ett besök!

   Anja Forsnor 2014-07-04 13:21:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!