ANJA FORSNOR

Snack attack!

bild 2(1)Mitt mellanmål bestod givetvis inte bara av den här lilla rutan, råkade visst äta upp resten innan jag tog bilden…

Det perfekt kokta ägget, krispigt fröknäcke och en nypa örtsalt. Yum! Detta är en av mina absoluta favoriter när det kommer till mellanmål. Jag älskar ju frukost så egentligen är det kanske mer en ursäkt att få äta det flera gånger om dagen, haha.

Jag tycker ägg är fantastiskt gott i alla dess former! Ägg innehåller protein av högsta kvalitet, en bra och balanserad fettsammansättning och är rikt på mineraler och vitaminer.

Räcker ett ägg? Om du enbart äter ett kokt eller stekt ägg till frukost eller mellanmål skulle jag rekommendera 3-4 ägg för att hålla dig mätt och belåten.

Att göra eget fröknäcke är busenkelt. Man kan variera utifrån de fröer man har hemma och krydda efter smak. Jag har fler recept på lager jag ska lägga upp! Eller kör på Risentas fröknäckemix som är kanon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!