Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Weddingtime

bild 4 (57)Vet inte hur jag ska kunna beskriva vår helg. Vi var på det mest magiska bröllopet jag någonsin skådat i lördags. Allt var helt perfekt! Alla gäster var så vackra, lokalen helt sagolik, bröllopsparet strålade av lycka, festen var grym och stämningen på topp! Jag bjuder på en bildkavalkad som talar för sig själv…

bild 3 (74)

bild 5 (44)

bild 2 (92)Pampig byggnad – London History Museum

bild 2 (97)

bild 3 (80)

Jag bar klänning från by Malina och silversmycken från Charlotte Bonde.

bild 4 (64)

bild 1 (98)

bild 1 (94)

bild 3 (76)Skål!

bild 4 (59)

bild 2 (94)

bild 1 (95)

bild 4 (61)

bild (21)

Abbe och Anders Wendin.

bild 3 (78)Lägg märke till det stora dinosaurie-skelettet!

bild 1 (96)Legenden Dionne Warwick.

bild 5 (42)Älskar ryggen på klänningen!

bild 5 (41)Och den här mannen förstås.

bild 5 (43)Soluppgång över London på väg hem på morgonen…

bild (20)

Till fågelkvitter och morgonluft somnade vi trötta och lyckliga efter den bästa kvällen på länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Anja, Du ar saaa snygg och vacker och efter att jag sett dessa fina bilder tanke jag oxa kopa en By Malina dress. Jag ar dessvarre osaker vilken storlek jag ka kopa – vilken storlek har du? Jag brukar ha S pa alla mina trojor men har alltid M pa byxor. Vad tror du? Sen undrar jag oxa vad heter farten pa din klappning? Kramar Maggie

  Maggie 2014-07-12 14:38:00
  Svara
  • Svar på Maggies kommentar.

   Men tack snälla snälla du! 🙂 Jag har också S i överdel men tog M på min klänning eftersom den är väldigt smal framtill och inte täckte brösten på sidorna annars 🙂 Och just den modellen är helt reglerbar i ryggen så den gick att dra åt, dock kanske lite i längsta laget. Lite beroende på modell tror jag du ska ha storlek S. Färgen på min klänning heter Blueberry nånting, tror inte den finns kvar i webshopen men maila annars och fråga dem! Kramar

   Anja Forsnor 2014-07-13 17:47:00
   Svara
 • Hej Anja, Du ar saaa snygg och vacker och efter att jag sett dessa fina bilder tanke jag oxa kopa en By Malina dress. Jag ar dessvarre osaker vilken storlek jag ka kopa – vilken storlek har du? Jag brukar ha S pa alla mina trojor men har alltid M pa byxor. Vad tror du? Sen undrar jag oxa vad heter farten pa din klappning? Kramar Maggie

  Maggie 2014-07-12 14:38:00
  Svara
  • Svar på Maggies kommentar.

   Men tack snälla snälla du! 🙂 Jag har också S i överdel men tog M på min klänning eftersom den är väldigt smal framtill och inte täckte brösten på sidorna annars 🙂 Och just den modellen är helt reglerbar i ryggen så den gick att dra åt, dock kanske lite i längsta laget. Lite beroende på modell tror jag du ska ha storlek S. Färgen på min klänning heter Blueberry nånting, tror inte den finns kvar i webshopen men maila annars och fråga dem! Kramar

   Anja Forsnor 2014-07-13 17:47:00
   Svara
 • Stråååålande vacker du är!!

  Jennie 2014-06-12 22:38:00
  Svara
 • Stråååålande vacker du är!!

  Jennie 2014-06-12 22:38:00
  Svara
 • Vilket fint par ni är, ni två. Och jag ääääälskar din klänning. Helt fantastisk!

  Paula 2014-06-10 21:19:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Vilket fint par ni är, ni två. Och jag ääääälskar din klänning. Helt fantastisk!

  Paula 2014-06-10 21:19:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!