Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

A taste of California

bild(2)

Lyckan när jag hittade den här gamla kompisen i London!

Denna fick tillfälligt stilla min obeskrivliga USA-längtan – min absoluta favoritsmoothie när jag bodde i San Diego och som vi unnade oss när vi ville lyxa till vår studenttillvaro. Vilket var ganska ofta. Det är typ som en blandning mellan smoothie och juice! Min favorit är denna med blåbär och den med mango som är helt sagolikt god. Jag gillar att de skriver exakt hur mycket frukt och bär det är i varje flaska, så kontroll-nördar som jag vet hur mycket man får i sig.

Någon som har hittat Naked här i Sverige?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!