Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Portobello market, Electric Diner och Cocoon

 

bild 1-2

bild 2-2

bild 3

bild 4

bild 5

Igår visade London upp sig från sin bästa sida med strålande sol och värme! Vi promenerade längs fina gator i South Kensington och spanade på alla vackra hus och byggnader. Gjorde ett försök att gå genom Hyde Park men efter bara några minuter var jag helt lamslagen av min allergi. Värsta allergichocken hittills i år, nös oavbrutet. Så med rödsvullna ögon hittade vi snabbt ut och fick hänga på gatorna istället.

Vi mötte upp hela svenskgänget för att käka lunch på Electric Diner på Portobello road. Härligt ställe och jag blev så glad att hitta en vegetarisk quinoasallad på menyn som var riktigt god! Därefter strosade vi runt i underbara Notting Hill, tittade på roliga saker på marknaden och åt frozen yoghurt i solen. Vi är ett stort gäng från Sverige som rest hit över helgen för att gå på dagens bröllop. Det är en barndomsvän till Marcus som gifter sig så det är jättekul för mig att hinna träffa många innan bröllopet. Så igår kväll var vi ute och käkade för att sedan ta en drink med brudgummen och möta upp fler bröllopsgäster på Cocoon.

Nu ska vi ta oss ner på stan! Bröllopet är inte förrän ikväll så vi har hela dagen på oss innan vi ska möta upp resten för en fördrink innan vigseln. Några bra tips på vad vi inte bör missa här i London?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!