Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Sneakpeak inför helgens bröllop i London <3

bild 1 (92)

På torsdagkväll flyger jag och min karl till London för en härlig weekend. Det var 7 år sedan jag var i London senast så jag ser verkligen fram emot det, ska bli så himla mysigt! På lördag vankas det grandiost bröllop (inte vårt eget då) och jag har redan börjat preppa inför festen med skönhetsfix, kläder, skor och accessoarer. Tycker alla förberedelser är löjligt kul, planeringsmänniska som jag är.

Vill inte avslöja än vad jag ska ha på mig men kan ge en hint om att det är världens finaste klänning från by Malina. Ger er en liten sneakpeak på klänningen här ovan, hela outfiten får ni se i helgen ♡ ♡ ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Sneakpeak inför helgens bröllop i London <3

  bild 1 (92)

  På torsdagkväll flyger jag och min karl till London för en härlig weekend. Det var 7 år sedan jag var i London senast så jag ser verkligen fram emot det, ska bli så himla mysigt! På lördag vankas det grandiost bröllop (inte vårt eget då) och jag har redan börjat preppa inför festen med skönhetsfix, kläder, skor och accessoarer. Tycker alla förberedelser är löjligt kul, planeringsmänniska som jag är.

  Vill inte avslöja än vad jag ska ha på mig men kan ge en hint om att det är världens finaste klänning från by Malina. Ger er en liten sneakpeak på klänningen här ovan, hela outfiten får ni se i helgen ♡ ♡ ♡

  Kommentera

  Skicka Kommentar
  Sparar din kommentar...
  1kommentarer
  • Ååååh vad avundsjuk jag blir nu. Älskar London. Bästa staden i världen, eller ja av dem jag besökt hittills iallafall! Hoppas ni får en fantastisk weekend och hälsa grattis till brudparet.

   Paula 2014-06-03 11:54:00 http://livehealthier.blogg.se
   Svara

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!