ANJA FORSNOR

Gröna sköna söndag

bild 4 (54)

Godmorgon! Älskar långhelg och vill aldrig att denna söndag ska ta slut. Dagens frukost blev denna gröna smoothie gjord på fryst spenat, en halv banan, 3 bitar frusen ananas, 4 cm gurka, en halv stjälk selleri, 2 cm ingefära, halv pressad citron, 1 tsk spirulina, 1 tsk vetegräs, 1 tsk macapulver, is och vatten. Mixa allt ordentligt till en slät smoothie.

Jag hade en sådan härlig kväll igår, fick riktiga sommarkänslor. Först var vi hemma hos Kim och pratade om livets alla ting, drack lite bubbel för att sedan promenera ner till Orangeriet. Somnade nöjd och lycklig över att jag har de finaste vännerna som finns. Idag ska vi möta upp några vänner och äta brunch på Villa Källhagen på Djurgården. Ha en fin söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!