ANJA FORSNOR

Tre droppar solsken om dagen på flaska

bild 5 (31)

bild 2 (74)

bild 3 (59)

Som ni kanske märker är jag nästan lika svag för skönhetsprodukter som för matlagning och träning. Detta är ju ingen skönhetsblogg, det sköter mina fina blogg-kollegor Lotta och Maria alldeles för bra! Däremot är det många av er som sagt att ni gillar mixen och även gillar lite skönhetstips då och då, och jag delar gärna med mig av mina favoriter ♡

Efter att beauty-proffset Maria skrev om de här magiska soldropparna för nån vecka sen har jag sett fram emot att testa den. Såhär inför början av sommaren boostar jag gärna huden med lite brun-utan-sol för att se fräsch och pigg ut. Det finns många bra brun-utan-sol för kroppen men det är svårt att hitta någon som även blir riktigt bra i ansiktet tycker jag.

Clarins Radiance Plus – Golden Glow Boost blandar man tillsammans med sin vanliga ansiktskräm som successivt återfuktar huden och ger en naturlig solbränna. 2-3 droppar räcker så den är otroligt dryg trots den lilla flaskan! Än så länge gillar jag verkligen den och den doftar ljuvligt, inte alls så konstgjort och läskigt som många brun-utan-sol produkter gör.

Psst! Tydligen säljer den slut på nolltid efter att alla hypat den så passa på att haffa dig en flaska när du väl hittar den.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!