ANJA FORSNOR

My post workout treat – Smoothiebowl

bild 1 (83)

Om man skulle kunna leva på smoothiebowl så hade jag gjort det – alla dagar i veckan. Det här är så sagolikt gott att jag inte ens vet hur jag ska beskriva det. Så ni måste helt enkelt testa för att förstå min eufori! Jag har alltid lite svårt att hålla mig till ett recept utan brukar alltid testa och smaka mig fram. Därför älskar jag helgmorgnar när jag har all tid i världen att fixa och trixa tills jag fått den där helt P E R F E K T A smoothien!

I dag gjorde jag min smoothie på kokosmjölk (på konserv), en halv mogen avokado, en bit färsk ingefära, 1/2 dl jordgubbar, 1/2 dl frysta blåbär, 1 dl blandade frysta bär, en skopa hampaprotein, en skopa whey isolate proteinpulver och lite riven kokos och isbitar. Tricket är att mixa länge, 3-4 minuter för att få en riktigt fluffig och härlig smoothie. Använder du färska bär måste du ha mer is i för att få rätt konsistens. Ta hellre för lite vätska och tillsätt mer om det blir för trögt att mixa.

Det bästa med smoothiebowl är all god topping! Idag blev det färska jordgubbar, rostade kokosflarn, lite bovetepuffar (ser ut som popcorn!) och lite hampafrön.

Vill man inte ha proteinpulver i kan man använda fryst banan istället, dock gillar jag proteinpulvret för det ger en fluffig och härlig konsistens. Undviker man all typ av mjölkprodukter och inte vill använda vassleprotein så rekommenderar jag hampaprotein som är helt naturligt från växtriket.

Åh, det här var perfekt belöning efter morgondagens backintervaller, ville aldrig att den skulle ta slut.

Hur spenderar ni er söndag?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Glöm inte rösta 🙂

  Anna 2014-05-25 15:04:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Absolut inte, joggade faktiskt bort till vallokalen med valsedeln i högsta hugg innan intervallerna 🙂

   Anja Forsnor 2014-05-26 11:13:00
   Svara
 • Glöm inte rösta 🙂

  Anna 2014-05-25 15:04:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Absolut inte, joggade faktiskt bort till vallokalen med valsedeln i högsta hugg innan intervallerna 🙂

   Anja Forsnor 2014-05-26 11:13:00
   Svara
 • Jag har först haft helgträff med min skola, sedan åkte jag och handlade (massa färska jordgubbar, mmmmm), sedan röstade jag och nu sitter jag i soffan och hämtar kraft för att städa min lägenhet.

  Paula 2014-05-25 14:25:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Jag har först haft helgträff med min skola, sedan åkte jag och handlade (massa färska jordgubbar, mmmmm), sedan röstade jag och nu sitter jag i soffan och hämtar kraft för att städa min lägenhet.

  Paula 2014-05-25 14:25:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!