Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Planering är nyckel till framgång

bild 1(1)

bild 2(1)

Inledde morgonen med ett fyspass på Kampsportslabbet. Kan kanske ha varit det svettigaste passet någonsin, salen fullkomligt kokade! Men känslan efteråt, åh. Beroende! Kan inte tänka mig en bättre endorfinkick att starta dagen med, träning är verkligen min feel-good-drug!

När jag kom bort till jobbet packade jag upp dagens skörd av plastbyttor, nötmjölk, proteinpulver och matlådor ur väskan. I en av mina shakers är min frukostsmoothie med blåbär, hallon och kokosmjölk och till det lite rostade kokosflarn. En halv grapefrukt, hasselnötsmjölk till kaffet, matlåda, proteinpulver och en ny Aloe Vera dryck jag tänkte testa dagen till ära.

För mig handlar en sund och balanserad kosthållning mycket om planering, det funkar för mig och är min nyckel till framgång!

Nu är jag på väg till Kampsportslabbet igen för PT-pass med Fannie. Brukar sällan köra dubbelpass men hade en lugn vilodag igår och känner mig pigg i kroppen. Har en känsla av att jag kommer få äta upp de där orden efter kvällens pass, haha. Hoppas ni njuter av solen och sommarenvärmen ikväll, helt underbart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag skrev om det där med planering häromdagen. Jag brukar inte äta speciellt mycket mellanmål, men ser till att laga storkok som jag sedan fryser in för att alltid ha enkel mat att värma på. Billigare, nyttigt och framförallt har jag ju stenkoll på vad jag stoppar i mig.

  Paula 2014-05-21 20:55:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulas kommentar.

   Haha, jag såg precis bilden av din frys, både min frys och kyl brukar vara lite preppad! Det är så skönt att alltid vara beredd och snabbt fixa något samtidigt som man vet att man får i sig bra och näringsrik mat 🙂

   Anja Forsnor 2014-05-22 14:20:00
   Svara
 • Jag skrev om det där med planering häromdagen. Jag brukar inte äta speciellt mycket mellanmål, men ser till att laga storkok som jag sedan fryser in för att alltid ha enkel mat att värma på. Billigare, nyttigt och framförallt har jag ju stenkoll på vad jag stoppar i mig.

  Paula 2014-05-21 20:55:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulas kommentar.

   Haha, jag såg precis bilden av din frys, både min frys och kyl brukar vara lite preppad! Det är så skönt att alltid vara beredd och snabbt fixa något samtidigt som man vet att man får i sig bra och näringsrik mat 🙂

   Anja Forsnor 2014-05-22 14:20:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!