ANJA FORSNOR

Varför har jag aldrig lagat tomatsoppa?

bild 3 (57)

bild 2 (72)

bild 1 (73)

Fick hem det här fina paketet från Mutti med härliga ingredienser och recept till en tomatsoppa. Jag älskar ju soppor men just tomatsoppa har jag konstigt nog aldrig gett mig på att laga. Får bli ett av veckans projekt, kan tänka mig att det är riktigt gott tillsammans med fröknäcke med någon god röra på. Och så ska jag köpa små krukor så jag kan odla mina egna kryddor och örter, hur mysigt är inte det?

På tal om fröknäcke måste jag tipsa om Risentas mix, superlätt att göra och blir riktigt frasiga och goda. Smidigt om man inte redan har ett skafferi fyllt med frön!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!