Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Kärlek

bild(1)

Godmorgon vänner! Igår firade jag och Marcus 3 år tillsammans, därav lite dåligt bloggande. Vi strosade i solen, åt lunch på stan och bara njöt av en ledig och härlig söndag. Inget grandiost firande utan mer fokus på riktig kvalitetstid tillsammans. Tänk att det redan gått tre år! Samtidigt kan jag inte minnas hur mitt liv var innan vi träffades. Min bästa vän, stöttepelare och stora kärlek ❤

Den fina illustrationen av oss har grymma Johanna gjort, har tre tavlor hos oss som hon gjort. Kan varmt rekommendera henne om ni är ute efter en illustratör, dessutom är hon världens ödmjukaste och trevligaste person.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!