ANJA FORSNOR

ELLE Beauty Awards 14

anja forsnor marcus wärn

Min man och jag.

bild 2(1)

bild 1(1)

bild 5

bild 4

bild 3(1)

bild 1(2)

Igår gick ELLE Beauty Awards av stapeln på underbara lilla Skeppsholmen. Mingel, prisutdelning och massa bubbel! För alla andra som inte är mitt i en intensiv träningsperiod i alla fall. Själv höll jag mig till bubblande mineralvatten i gott sällskap med Johanna och Klara (ja, ni kan kalla oss hälsotanterna).

Hur tänker ni kring det här med alkoholfritt i festsammanhang? Jag dricker gärna vin och bubbel ibland men kan lika gärna hålla mig till alkoholfritt en kväll utan problem, däremot är det många som kan bli provocerade av det vilket jag tycker är så konstigt?

Hur som helst, kom hem med en fin goodiebag med massa godsaker, ska visa er sen! Jag är ju löjligt förtjust i skönhetsprodukter och alla dess roliga förpackningar och flaskor.

Tack ELLE för en fin kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • […] selfie! Jag körde en favorit i repris med samma outfit som på Elle Beauty Awards, är helt förälskad i mina nya byxor! Måste köpa fler liknande byxor, annars finns en risk att […]

  Invigningsfest på HTL Hotels | Anja 2014-05-20 09:56:00 http://anja.elle.se/invigningsfest-pa-htl-hotels/
  Svara
 • […] selfie! Jag körde en favorit i repris med samma outfit som på Elle Beauty Awards, är helt förälskad i mina nya byxor! Måste köpa fler liknande byxor, annars finns en risk att […]

  Invigningsfest på HTL Hotels | Anja 2014-05-20 09:56:00 http://anja.elle.se/invigningsfest-pa-htl-hotels/
  Svara
 • Hej Anja! 🙂 TACK för en toppen bra blogg. Min nya favorit-blogg! Hehe! Undrar vad du använder för BCAA? Dom flesta är det ju sötningsmedel i. Har du något tips? Mvh Cim

  Cim 2014-05-15 22:58:00
  Svara
  • Svar på Cims kommentar.

   Hej Cim, tusen tack vad glad jag blir! Jag använder de här BCAA från Budo Fitness: http://budofitness.se/black-line-bcaa-8-1-1-500g.html och ja, de innehåller sötningsmedel. Jag bytte ett tag till L-glutamin vilket är helt naturliga aminosyror utan sötningsmedel eller några tillsatser. Däremot fick jag inte alls samma resultat av dem, så nu kör jag med dessa från Budo Fitness som jag tycker är riktigt bra. Och dessutom är de goda! Jag försöker ju annars undvika både socker och sötningsmedel, men i vissa fall får man kompromissa. Och när jag äter så rent i vanliga fall vill jag tro att min kropp klarar av lite sötningsmedel. Kram!!

   Anja Forsnor 2014-05-15 23:58:00
   Svara
 • Hej Anja! 🙂 TACK för en toppen bra blogg. Min nya favorit-blogg! Hehe! Undrar vad du använder för BCAA? Dom flesta är det ju sötningsmedel i. Har du något tips? Mvh Cim

  Cim 2014-05-15 22:58:00
  Svara
  • Svar på Cims kommentar.

   Hej Cim, tusen tack vad glad jag blir! Jag använder de här BCAA från Budo Fitness: http://budofitness.se/black-line-bcaa-8-1-1-500g.html och ja, de innehåller sötningsmedel. Jag bytte ett tag till L-glutamin vilket är helt naturliga aminosyror utan sötningsmedel eller några tillsatser. Däremot fick jag inte alls samma resultat av dem, så nu kör jag med dessa från Budo Fitness som jag tycker är riktigt bra. Och dessutom är de goda! Jag försöker ju annars undvika både socker och sötningsmedel, men i vissa fall får man kompromissa. Och när jag äter så rent i vanliga fall vill jag tro att min kropp klarar av lite sötningsmedel. Kram!!

   Anja Forsnor 2014-05-15 23:58:00
   Svara
 • MEN gud vad vacker du är!!!
  Man blir på bra humör bara av att titta på dig, dessutom verkar du vara en underbar människa!
  HEJ DIG:)
  och tack för en inspirerade blogg, älskar dina recept!!
  Imorgon ska jag baka det glutenfria brödet som du hade på din brunch. MUMS!!
  kram

  josefin 2014-05-15 16:25:00
  Svara
  • Svar på josefins kommentar.

   Tack snälla Josefin, vilken underbar komplimang! Glad att du hittat hit och att du gillar bloggen och recepten. Lycka till med brödet, berätta gärna vad du tyckte efteråt 🙂 Stor kram på dig!!

   Anja Forsnor 2014-05-15 23:52:00
   Svara
 • MEN gud vad vacker du är!!!
  Man blir på bra humör bara av att titta på dig, dessutom verkar du vara en underbar människa!
  HEJ DIG:)
  och tack för en inspirerade blogg, älskar dina recept!!
  Imorgon ska jag baka det glutenfria brödet som du hade på din brunch. MUMS!!
  kram

  josefin 2014-05-15 16:25:00
  Svara
  • Svar på josefins kommentar.

   Tack snälla Josefin, vilken underbar komplimang! Glad att du hittat hit och att du gillar bloggen och recepten. Lycka till med brödet, berätta gärna vad du tyckte efteråt 🙂 Stor kram på dig!!

   Anja Forsnor 2014-05-15 23:52:00
   Svara
 • Jag tycker att det är underligt att man kan göra som man vill i Sverige, förutom att säga nej till sprit. Det går inte för sig. Jag dricker inte och är hysteriskt trött på alla som vill tvinga på mig alkohol på fester. Faktum är att den bästa euforin har jag upplevt nykter! Jag tycker att det är jättesynd att man inte kan umgås utan alkohol i Sverige.

  Anna 2014-05-15 15:30:00
  Svara
 • Jag tycker att det är underligt att man kan göra som man vill i Sverige, förutom att säga nej till sprit. Det går inte för sig. Jag dricker inte och är hysteriskt trött på alla som vill tvinga på mig alkohol på fester. Faktum är att den bästa euforin har jag upplevt nykter! Jag tycker att det är jättesynd att man inte kan umgås utan alkohol i Sverige.

  Anna 2014-05-15 15:30:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!