Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Meatfree monday: Krispigt ägg med sparris

bild 1 (61)

Så enkelt och så gott! Jag stekte äggen i kokosolja på medelhög värme för att få en krispig yta och låta gulan sätta sig utan att vändsteka dem. Kryddade bara med lite örtsalt och persilja. Slängde även ner lite färsk sparris i stekpannan någon minut och serverade tillsammans med bladspenat, sockerärtor, tomat och gurka. Perfekt middag på kvällen då jag ofta föredrar en lite lättare mat. Smaklig måltid!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Nä håller inte med! Jag föredrar också att äta lätt på kvällen. Gillar inte att gå o lägga mig proppmätt. För övrigt: Anja, jag älskar din blogg, den ger mig massa inspiration och goda tips på mat då jag själv är vegan 🙂 Fortsätt inspirera!! Kram

  Jonna 2014-05-12 19:19:00
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Samma här, jag är väldigt noggrann med att äta mycket och bra mat under dagen och föredrar ofta något lite lättare på kvällen, framförallt om det blir sent. Glad att du hittat hit Jonna och kul att du gillar bloggen! 🙂 Kram på dig!!

   Anja Forsnor 2014-05-12 22:22:00
   Svara
 • Nä håller inte med! Jag föredrar också att äta lätt på kvällen. Gillar inte att gå o lägga mig proppmätt. För övrigt: Anja, jag älskar din blogg, den ger mig massa inspiration och goda tips på mat då jag själv är vegan 🙂 Fortsätt inspirera!! Kram

  Jonna 2014-05-12 19:19:00
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Samma här, jag är väldigt noggrann med att äta mycket och bra mat under dagen och föredrar ofta något lite lättare på kvällen, framförallt om det blir sent. Glad att du hittat hit Jonna och kul att du gillar bloggen! 🙂 Kram på dig!!

   Anja Forsnor 2014-05-12 22:22:00
   Svara
 • Håller med. Du verkar äta väldigt lite för att träna så mycket? Var försiktig… Kolhydrater, var inte rädd för det

  Emma 2014-05-12 19:05:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Jag äter var tredje timme, alltid 5-6 mål om dagen och kolhydrater både till frukost och lunch. Min största portion mat äter jag till lunch då det ger mig bra energi resten av dagen. Precis innan träning en proteinshake och BCAA, då tycker jag 3 ägg, grönsaker och sallad är perfekt kvällsmat innan jag lägger mig. Men tack för omtanken.

   Anja Forsnor 2014-05-12 22:20:00
   Svara
 • Håller med. Du verkar äta väldigt lite för att träna så mycket? Var försiktig… Kolhydrater, var inte rädd för det

  Emma 2014-05-12 19:05:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Jag äter var tredje timme, alltid 5-6 mål om dagen och kolhydrater både till frukost och lunch. Min största portion mat äter jag till lunch då det ger mig bra energi resten av dagen. Precis innan träning en proteinshake och BCAA, då tycker jag 3 ägg, grönsaker och sallad är perfekt kvällsmat innan jag lägger mig. Men tack för omtanken.

   Anja Forsnor 2014-05-12 22:20:00
   Svara
 • Detta känns som bantningsmat…. 🙁

  Elisabeth 2014-05-12 16:57:00
  Svara
 • Detta känns som bantningsmat…. 🙁

  Elisabeth 2014-05-12 16:57:00
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!