Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Ekologisk hudvård

bild 3 (49)

bild 1 (64)

I månadens Naturalbox hittade jag de här ekologiska hudvårdsprodukterna från Mádara. På samma sätt som jag bygger upp min kropp och hud inifrån med bra och ekologisk mat vill jag även använda mig av ekologiska och rena hudvårdsprodukter.

Sen lite mer än en vecka har jag testat de här från Mádara och de känns väldigt skonsamma och milda mot huden. Jag gillar rengöringen i foam, det är nog något som sitter kvar sedan jag bodde i USA. Där är det jättevanligt med tvål och rengöring i skum-form vilket jag älskar. Saknar dock den där friska och pigga doften som jag är sååå svag för men annars gillar jag dem. Ska bli spännande och se vilken skillnad jag känner efter att ha använt dem en längre period.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!