Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Lördagsmode on – sovmorgon och långfrukost

bild 4 (36)

bild 3 (48)

bild 2 (62)

bild 1 (63)

Tyckte det var lite mysigt när jag vaknade till regnet som smattrade mot rutan och tittade upp mot den vitgrå himlen. Log för mig själv när jag insåg att jag inte hade några måsten på min lista idag. Öppnade fönstret för att få in lite frisk regnluft och gick och la mig igen under det varma täcket tätt intill hans varma kropp. Är det detta som kallas sovmorgon? Alldeles för längesedan jag unnade mig en riktig lugn morgon.

Kröp upp någon timme senare och fixade frukost som vi satt och åt i lugn och ro till tonerna av The Beach House. Lördag. Regn. Så fridfullt. Så välbehövligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Låter som ett helt perfekt sätt att starta en lördag på!
  Vilket fint underlägg! Eller är det en duk? Vart kommer det ifrån?
  Tack för superinspirerande blogg!

  Elin 2014-05-10 18:14:00
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Tack snälla du! Det är ett underlägg, inköpta på PUB för nån månad sen. Kram 🙂

   Anja Forsnor 2014-05-11 00:28:00
   Svara
 • Låter som ett helt perfekt sätt att starta en lördag på!
  Vilket fint underlägg! Eller är det en duk? Vart kommer det ifrån?
  Tack för superinspirerande blogg!

  Elin 2014-05-10 18:14:00
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Tack snälla du! Det är ett underlägg, inköpta på PUB för nån månad sen. Kram 🙂

   Anja Forsnor 2014-05-11 00:28:00
   Svara
 • åh, min morgon gick i samma tema! hade tänkt gå på ett spinningpass, men vaknade och kände att jag inte alls hade lust. jag tränar väldigt mycket och får kämpa med mig själv för att inte få ångest när jag skippar ett pass, man måste ju kunna känna efter och ha en sund inställning till det. och då kände jag också en sådan fridfullhet när jag återvände till sängen. känner igen mig i det du skrev förut om att du aldrig varit en morgonmänniska men nu börjat prioritera morgonträning – exakt så är det för mig med! 🙂 men därför var det extra skönt att verkligen stanna i känslan imorse, det var länge sen jag tog det riktigt lugnt en morgon och inte hade någon tidspress. stor kram och trevlig helg! tack för en välskriven och peppande blogg <3

  isabelle 2014-05-10 16:06:00
  Svara
  • Svar på isabelles kommentar.

   Tack för dina fina ord Isabelle <3 Jag förstår din känsla men något jag lärt mig under det senaste året är att vila också är en del av träningen. Hur mycket jag än älskar och träna så planerar jag alltid in minst två vilodagar varje vecka, på samma sätt som träningspass. Kroppen behöver återhämta sig, det är då vi blir starkare och bättre. Och när jag vilat har jag alltid extra kraft och energi och längtar verkligen till träningen! Ta hand om kroppen så kommer den ta hand om dig tillbaka. Kram på dig och njut av ledigheten och vilan.

   Anja Forsnor 2014-05-11 00:33:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!