ANJA FORSNOR

Sweets for my sweet – sugar for my body

bild 2 (60)

bild 3 (46)

bild 4 (34)

Igår testade jag en ny spännande grej som kallas för body sugaring, eller sockring på svenska. Det är en hårborttagningsmetod som Fannie tipsade mig om, men som till skillnad från vaxning är mycket skonsammare mot huden.

Man använder en sockerpasta som enbart innehåller socker, vatten och citron – inga kemiska medel eller konstiga saker. Så ren att jag till och med fick smaka på den innan behandlingen och ja, den smakade rent socker! Jag var tvungen att knäppa några bilder för att visa, var helt fascinerad av hur det funkade. Någon som testat?

Johanna som utförde behandlingen var supergullig och proffessionell, kan verkligen rekommendera henne. Ifall ni är intresserade av att testa hittar ni Johanna och Aimee på SugarMe.

Okej, nu är jag redo för att gå barbent – så sommaren, come out, come out wherever you are! ☼ ☼ ☼

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jag vill veta mer!
  Smärta? På hur länge hade du inte rakat benen innan? Hur länge ska det hålla?

  emelie. 2014-05-11 17:05:00
  Svara
  • Svar på emelie.s kommentar.

   Visst kändes det när håren lossnade men det gjorde inte alls ont. Som att riva av ett plåster ungefär! Jag hade lite för kort hår egentligen, hade jag väntat en vecka hade det varit perfekt. Rekommenderat är 3 mm. Men jag fick superfint resultat ändå! Ska hålla 3-4 veckor tills nästa gång. Jag gick till supergulliga Johanna på Sugarme, http://www.sugarme.se/

   Anja Forsnor 2014-05-11 20:08:00
   Svara
 • Jag vill veta mer!
  Smärta? På hur länge hade du inte rakat benen innan? Hur länge ska det hålla?

  emelie. 2014-05-11 17:05:00
  Svara
  • Svar på emelie.s kommentar.

   Visst kändes det när håren lossnade men det gjorde inte alls ont. Som att riva av ett plåster ungefär! Jag hade lite för kort hår egentligen, hade jag väntat en vecka hade det varit perfekt. Rekommenderat är 3 mm. Men jag fick superfint resultat ändå! Ska hålla 3-4 veckor tills nästa gång. Jag gick till supergulliga Johanna på Sugarme, http://www.sugarme.se/

   Anja Forsnor 2014-05-11 20:08:00
   Svara
 • Det där gör i var kvinnas hem i hela arabvärlden sedan urminnes tider !
  Lär man sig att tillreda detta hemma som ska sjuda ett bra tag på spisen & sedan lär sig tekniken kan man göra det hemma :))

  Trevlig Lördag!

  Tina 2014-05-10 11:15:00
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Ja, jag fick det berättat för mig på behandlingen, för mig är det dock helt nytt! Gör du det på dig själv hemma? Är det inte svårt att få in tekniken?

   Anja Forsnor 2014-05-11 00:34:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Till & från så gör jag det här hemma! Men på sommaren så får jag full support av svägerska i Tunisien ! Och ja det tog sin lilla tid att hitta rätt med tekniken. Roligt är att jag pratade så om våra fina salonger och vaxning av ben här i Sverige , när det fixade mina ben på hemma kokt ”socker” som de säger där:)) Jag har rest dit i 15 år ! Nu liksom söker vi oss tillbaka till naturligt , ekologiskt & rena råvaror både på in & ut sidan! Då kommer deras metoder hit och blir populära. Så spännande att höra om salong på hemmaplan som gör det!

    Tina 2014-05-11 21:15:00
    Svara
    • Svar på Tinas kommentar.

     Ja, jag tycker också det är så himla spännande. Jag är ju väldigt förtjust i olika typer av naturliga kosttillskott och superfoods och varje gång det dyker upp något ”nytt” och jag läser på så har det alltid använts någonstans i världen i flera tusentals år. Det gör att det känns trovädigt och på riktigt, inget nytt fenomen som uppfunnits. Kan inte förstå att jag aldrig hört talas om sockring innan, är helt hooked!

     Anja Forsnor 2014-05-12 14:00:00
     Svara
 • Det där gör i var kvinnas hem i hela arabvärlden sedan urminnes tider !
  Lär man sig att tillreda detta hemma som ska sjuda ett bra tag på spisen & sedan lär sig tekniken kan man göra det hemma :))

  Trevlig Lördag!

  Tina 2014-05-10 11:15:00
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Ja, jag fick det berättat för mig på behandlingen, för mig är det dock helt nytt! Gör du det på dig själv hemma? Är det inte svårt att få in tekniken?

   Anja Forsnor 2014-05-11 00:34:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Till & från så gör jag det här hemma! Men på sommaren så får jag full support av svägerska i Tunisien ! Och ja det tog sin lilla tid att hitta rätt med tekniken. Roligt är att jag pratade så om våra fina salonger och vaxning av ben här i Sverige , när det fixade mina ben på hemma kokt ”socker” som de säger där:)) Jag har rest dit i 15 år ! Nu liksom söker vi oss tillbaka till naturligt , ekologiskt & rena råvaror både på in & ut sidan! Då kommer deras metoder hit och blir populära. Så spännande att höra om salong på hemmaplan som gör det!

    Tina 2014-05-11 21:15:00
    Svara
    • Svar på Tinas kommentar.

     Ja, jag tycker också det är så himla spännande. Jag är ju väldigt förtjust i olika typer av naturliga kosttillskott och superfoods och varje gång det dyker upp något ”nytt” och jag läser på så har det alltid använts någonstans i världen i flera tusentals år. Det gör att det känns trovädigt och på riktigt, inget nytt fenomen som uppfunnits. Kan inte förstå att jag aldrig hört talas om sockring innan, är helt hooked!

     Anja Forsnor 2014-05-12 14:00:00
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!