Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Backintervaller!

Inledde morgonen med backintervaller! Kände mig trött i benen efter träningpasset igårkväll men resten av kroppen var pigg och utvilad.

Jag tycker intervaller är ett grymt sätt att kicka igång förbränningen och dessutom öka hastigheten i löpspåret. Om du känner att du fastnar i löpningen och vill förbättra din tid eller distans tycker jag definitivt du ska lägga till 1-2 intervallpass i veckan, beroende på hur ofta du tränar. Och satsa på backar, gärna med lite olika läng och lutning, så får du även rejäl träning för rumpan.

Invigde mina nya löparskor från New Balance, kändes lätta och snabba. Ser fram emot att ta dem ut på riktigt snabb runda snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag har så svårt att se Dina videos. Hänger sig efter reklamfilmerna oavsett internet

  hedda 2014-05-06 10:50:00
  Svara
  • Svar på heddas kommentar.

   Nej, vad knasigt. Gäller det de mina andra videos också? Just denna var en ”Flipagram” sammansatt med olika stillbilder så det är meningen att den ska hacka. Men hänger den sig helt och hållet eller?

   Anja Forsnor 2014-05-06 16:44:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Alla videos tyvärr! Kommer liksom inte förbi reklamen. Typiskt! Din blogg, för övrigt, nya favoriten! Så positiv, inspirerande och liksom behaglig! Man blir glad och tillfreds typ 🙂

    hedda 2014-05-09 08:17:00
    Svara
    • Svar på heddas kommentar.

     Men åh, Hedda – you just made my day! Tack för din värmande ord, så glad jag blir! Kul att du hittat hit och att du gillar bloggen. Knas med mina videos, ska se om jag hittar något annat program att visa dem i. Annars finns alla på min instagram @anjaforsnor. Ha en fin fredag, kram!

     Anja Forsnor 2014-05-09 09:36:00
     Svara
 • Jag har så svårt att se Dina videos. Hänger sig efter reklamfilmerna oavsett internet

  hedda 2014-05-06 10:50:00
  Svara
  • Svar på heddas kommentar.

   Nej, vad knasigt. Gäller det de mina andra videos också? Just denna var en ”Flipagram” sammansatt med olika stillbilder så det är meningen att den ska hacka. Men hänger den sig helt och hållet eller?

   Anja Forsnor 2014-05-06 16:44:00
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Alla videos tyvärr! Kommer liksom inte förbi reklamen. Typiskt! Din blogg, för övrigt, nya favoriten! Så positiv, inspirerande och liksom behaglig! Man blir glad och tillfreds typ 🙂

    hedda 2014-05-09 08:17:00
    Svara
    • Svar på heddas kommentar.

     Men åh, Hedda – you just made my day! Tack för din värmande ord, så glad jag blir! Kul att du hittat hit och att du gillar bloggen. Knas med mina videos, ska se om jag hittar något annat program att visa dem i. Annars finns alla på min instagram @anjaforsnor. Ha en fin fredag, kram!

     Anja Forsnor 2014-05-09 09:36:00
     Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!