Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Green morning pre-workout smoothie

20140504-125231.jpg

God morgon söndag! Startade morgonen med den här gröna smoothien innan dagens spinningpass! Tränar väldigt sällan grupp-pass men idag var jag lite sugen på att svettas ut helgen på spinningcykeln. Har inte riktigt kommit igång med löpningen efter förra helgens lopp än men nu börjar jag bli sugen på några snabba rundor.

Smoothien gjorde jag på frusen spenat, halv banan, ingefära, selleri, citron, Maca, Amazing greens, hampaprotein, kokosvatten och några droppar stevia drops. Det här kokosvatten med smak av ananas var klockrent till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag var och skulle köpa hudvårdsprodukter idag varpå butiksbiträdet sålde in spirulina till mig som lösning istället för dyra produkter. Kom och tänka på dina smoothies och testade en variant nu på avocado, banan, ingefära, spenat, vatten, citron och spirulina. Vilken boost, gott! Känns ju supernyttigt dessutom!

  jonie 2014-05-04 16:52:00
  Svara
  • Svar på jonies kommentar.

   Ja, den bästa hudvården kommer ifrån maten! Älskar när man dessutom kan äta spenat, spirulina, mango och massa godsaker som dessutom boostar huden och håret. Jag har blivit helt hooked på gröna smoothies, det känns som hela kroppen jublar och sätter igång små underverk på alla håll. Min bloggkollega Maria Ahlgren har massa bra ”beauty-foods”, du måste kolla in hennes blogg 🙂

   Anja Forsnor 2014-05-05 00:40:00
   Svara
 • Jag var och skulle köpa hudvårdsprodukter idag varpå butiksbiträdet sålde in spirulina till mig som lösning istället för dyra produkter. Kom och tänka på dina smoothies och testade en variant nu på avocado, banan, ingefära, spenat, vatten, citron och spirulina. Vilken boost, gott! Känns ju supernyttigt dessutom!

  jonie 2014-05-04 16:52:00
  Svara
  • Svar på jonies kommentar.

   Ja, den bästa hudvården kommer ifrån maten! Älskar när man dessutom kan äta spenat, spirulina, mango och massa godsaker som dessutom boostar huden och håret. Jag har blivit helt hooked på gröna smoothies, det känns som hela kroppen jublar och sätter igång små underverk på alla håll. Min bloggkollega Maria Ahlgren har massa bra ”beauty-foods”, du måste kolla in hennes blogg 🙂

   Anja Forsnor 2014-05-05 00:40:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!