ANJA FORSNOR

While you where sleeping…

… blev jag totalt slaktad av Fannie på Kamsportslabbet imorse! Jag tror aldrig jag upplevt sådan träningsvärk som jag haft den här veckan, no joke! Började med ett grymt benpass med Kevin i måndags där vi körde bakåt-utfall med skivstång. Minns att jag sa någonstans i slutet av passet att jag hellre sprang en halvmara till än att fortsätta, haha. Skakade hela vägen hem! Välbehövlig vila i tisdags för att sedan köra gruppfys med Johan i onsdags och idag alltså PT-pass med Fannie.

Idag körde vi tre olika cirklar med fokus på överkropp, den första innehåll kettlebell, pullups och stroops. Jag hade aldrig, lyckligtvis!!, hört talas om stroops innan jag kom till Kamportslabbet och kunde aldrig i min vildaste fantasi föreställa mig att dessa oranga oskyldiga band kunde orsaka sådan brutal smärta!

Vi körde 1 minut x 5 varv och det kanske ser lite festligt och roligt ut när jag hoppar runt i filmen men jag kan intyga er om att det var helt sanslöst jobbigt, framförallt för armar, axlar och mage. Hoppas inte vi ska köra stroops på morgondagens fyspass… Gah!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!