ANJA FORSNOR

Paus och vardagslyx

MG_9722_2

MG_9741_2

MG_9762_2

MG_9479-fixed

Denna lediga dag kunde inte komma mer lägligt. Jag har så mycket på gång just nu att det känns som kroppen inte alltid hinner med medans huvudet går på högvarv. Ibland måste man pausa och vila när man har som allra mest för att återfå fokus och ny energi. Jag är en sådan person som lätt bara kör på, utan att känna efter, och ibland behöver man någon som faktiskt tittar en i ögonen och trycker på paus. Så därför bestämde jag mig för att ha en riktig ego-dag utan massa stress och måsten.

Tränade som sagt med Fannie imorse och därefter mötte jag upp underbara Hannah för en smoothie. Jag lärde känna Hannah förra våren när jag körde hennes bootcamps och hon är alltid så grym på att boosta en med positiv energi. Vi har inte setts på länge så det var kul att catch up!

Efter det promenerade jag bort till Day Spa där Marcus hade bokat behandling till oss. Jag tog en terapeutisk helkroppsmassage och massören fick verkligen fokuserade på min stela rygg och nacke. Och jag grät nästan när hon masserade ömma träningsvärks-ben! Därefter strosade vi lite på stan, handlade lite godsaker med hem och har bara tagit det lugnt.

Om ni inte testat Day Spa så tycker jag ni ska kolla in det, smidigt koncept som gör det enkelt att unna sig vardagslyx. Alla behandlingar kostar 500 kr i timmen och man kan välja allt från manikyr och snabb nackmassage till långa behandlingar. Priset styrs alltså av hur lång tid du vill att behandlingen ska vara. Älskar verkligen deras skandinaviska och avskalade inredningsstil.

Bilder lånade från Day Spa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!