Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Materiell kärlek när den är som bäst!

20140430-103158.jpg

Är helt kär i mina nya löparskor från New Balance! Unnade mig dem efter loppet i lördags, tyckte jag gjort mig förtjänt av dem (älskar att hitta ursäkter till att fira).

Visst är de fina?? Känns som det får bli en premiärrunda till helgen, lite sugen på backintervaller!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • […] mina nya löparskor från New Balance, kändes lätta och snabba. Ser fram emot att ta dem ut på riktigt snabb runda […]

  Backintervaller! | Anja 2014-05-06 09:21:14 http://anja.elle.se/backintervaller/
  Svara
 • […] mina nya löparskor från New Balance, kändes lätta och snabba. Ser fram emot att ta dem ut på riktigt snabb runda […]

  Backintervaller! | Anja 2014-05-06 09:21:14 http://anja.elle.se/backintervaller/
  Svara
 • Hej Anja! Tack för en vacker och väldigt inspirerande blogg!

  Minea 2014-05-01 20:49:00
  Svara
  • Svar på Mineas kommentar.

   Åh tusen tack Minea, vad glad jag blir! Absolut, det gör jag gärna! Jag föll också för att de är så himla snygga, både form och färgmässigt. Dessutom väldigt sköna och lätta på foten! Säljaren sa att de är optimala för snabba rundor eller intervaller och är anpassade efter ett neutralt löpsteg vilket jag har. Har ännu inte fått med mig dem på en löptur än, har tagit det lite lugnt med löpningen efter mitt lopp. Men jag ska test-köra dem ett tag så återkommer jag med en liten recension 🙂

   Anja Forsnor 2014-05-01 21:19:00
   Svara
 • Hej Anja! Tack för en vacker och väldigt inspirerande blogg!

  Minea 2014-05-01 20:49:00
  Svara
  • Svar på Mineas kommentar.

   Åh tusen tack Minea, vad glad jag blir! Absolut, det gör jag gärna! Jag föll också för att de är så himla snygga, både form och färgmässigt. Dessutom väldigt sköna och lätta på foten! Säljaren sa att de är optimala för snabba rundor eller intervaller och är anpassade efter ett neutralt löpsteg vilket jag har. Har ännu inte fått med mig dem på en löptur än, har tagit det lite lugnt med löpningen efter mitt lopp. Men jag ska test-köra dem ett tag så återkommer jag med en liten recension 🙂

   Anja Forsnor 2014-05-01 21:19:00
   Svara
 • Det var du verkligen värd!

  Paula 2014-04-30 15:46:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Det var du verkligen värd!

  Paula 2014-04-30 15:46:00 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!