Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Är det detta som kallas för kolhydratsuppladdning?

20140425-223337.jpg

Jag har ju aldrig sprungit långdistans förr som krävt någon vidare kolhydratsuppladdning direkt. Och det är ju inget maraton jag springa imorgon så jag ska inte överdriva. Men visst har jag njutit av att äta lite mer under dagen och försökt få i mig mycket bra och långsamma kolhydrater, fett och protein.

Gick förbi och hämtade ut mitt startbevis efter jobbet och sen dess har det varit soffläge hela kvällen. Och efter morgonens event med Casall (som jag kommer berätta mer om sen) så kommer jag bo i mina kompressionstight hela helgen. Före, under och framförallt efter loppet – just in case, haha!

Avslutar kvällen på topp med den här underbara raw glassen från Hanna & Lilys! (Kevin & Fannie, hoppas inte ni läser detta). Det bästa med glassen är att den är gjort på naturliga och bra råvaror och innehåller enbart vatten, cashewnötter, kokosolja, kokossocker, agave, raw kakao och vanilj. Chocolate love energy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!