Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Fördelen med morgonträning…

bild 2 (48)

bild 1 (49)

bild 3 (36)

bild 5 (19)

bild 1 (48)

Kickade igång min sista lediga dag genom ett morgonpass på med Kevin på Kampsportslabbet. Östermalm var kusligt tomt när jag gick dit imorse, märks att alla flytt stan under påskledigheten.

Idag köttade vi ben, jag svor, vi körde lite, jag svor ännu mer och sen fick jag varva ner med hopprep. Mina ben var som gelé, kunde knappt få dem ovanför repet. Fannie och KevinKampsportslabbet kommer hjälpa mig med ett träningsschema de kommande veckorna där vi även kommer gå igenom kosten. Kost är så stor del av träning och det är så mycket att hålla koll på samtidigt som jag upplever att mycket är individuellt.

Jag känner att jag har relativt bra koll på kost och näring men tycker det ger otroligt mycket att prata med experter på träning och kost för att få dessa två delar att bli så optimala som möjligt. Så vi kommer göra några små korrigerar i min kost de kommande veckorna för att boosta träningen så mycket det går. Ska bli sjukt spännande det här, är så taggad!

Fördelen med morgonträning är att man har hela dagen framför mig. När jag kom hem fixade jag lite frukost och drog med min kära sambo ut på lite backintervaller. Jag åt en grym chiapudding med blåbär och frön och agerade löparcoach medans han slet i backarna. Mutade även honom med lite godis för att hålla motivationen på topp! Hey, whatever works, right?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!