Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Kampsportslabbet – ALL IN!

10266993_10152310521555943_1914687480_o

Kampsportslabbet

Välkomna till mitt andra hem de kommande veckorna! Visst ser det ljuvligt ut? I måndags träffade jag mina två coacher Kevin och FannieKampsportslabbet för att lära känna varandra lite, prata om förväntningar och sätta en plan för våren. I tisdags körde jag mitt första PT-pass med Kevin med fokus på ben, ben och lite mera BEN. Boxjumps, knäböj, hoppande knäböj och en massa övningar jag knappt minns men som garanterat känns!!

Hade pulsklocka på mig under passet och jag låg nog strax under maxpuls hela tiden, på riktigt! Men jag gillar att utmana mig själv och jag har en känsla av att Kampsportslabbet är precis rätt ställe för just utmaningar.

Nu har jag precis fått i mig frukost och ska iväg och köra mitt första pass med Fannie. Har en känsla av att hon inte är så snäll och försiktig som hon utger sig för att vara, haha… åh, wish me luck!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!