ANJA FORSNOR

Juicy Friday – Green cucumber & kiwi twist

alla goda ting anja forsnor

Nytt koncept i bloggen! Från och med idag introducerar jag Juicy friday där jag varje fredag lägger upp recept på en av mina favoritjuicer. Förhoppningsvis ger det er kanske lite inspiration till helgens härliga frukostar.

Först ut är den här nästan giftigt gröna juicen med spenat, gurka, kiwi, grönt äpple och citron. Går utmärkt att röra ner en tesked gröna alger för en extra boost.

Frisk, syrlig och fullproppad med C-vitamin, antioxidanter, kalcium, magnesium!

Foto: Sofie Hellgren

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Anja!
  Jag fann din blogg idag och jag har nu ägnat morgonen åt att läsa vartenda inlägg som du publicerat. Jag är helt förälskad i din blogg och dina mattips är fantastiska! Kommer definitivt att fortsätta följa dig! 🙂

  Isabella 2014-04-05 10:56:00
  Svara
  • Svar på Isabellas kommentar.

   Åh vilken kommentar! Tack snälla Isabella, du anar inte hur glad det gör mig. Jätteglad att du hittat hit och att du gillar bloggen. Ha en fin kväll! 🙂

   Anja Forsnor 2014-04-05 19:46:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!