ANJA FORSNOR

Godmorgon C-vitamin, nu kör vi!

bild 2 (34)

bild 4 (17)

bild 3 (26)

bild 1 (36)

Åh fredag! Visst är det en speciell känsla? Det kanske bara är jag som är töntig men jag inbillar mig att jag alltid är lite piggare, lite gladare och lite lyckligare på fredagar.

Min lite omedvetet färgkoordinerade frukost gick i skånska flaggans vackra färger.

Naturell youghurt med färska jordgubbar, mandel, bipollen och kokosflarn. Till det en halv blodgrape, ett ägg, varmt vatten med citron och ingefära och ett glas apelsinjuice blandat med kokosvatten och 1,5 tsk Holistic REDS.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Godmorgon C-vitamin, nu kör vi!

  bild 2 (34)

  bild 4 (17)

  bild 3 (26)

  bild 1 (36)

  Åh fredag! Visst är det en speciell känsla? Det kanske bara är jag som är töntig men jag inbillar mig att jag alltid är lite piggare, lite gladare och lite lyckligare på fredagar.

  Min lite omedvetet färgkoordinerade frukost gick i skånska flaggans vackra färger.

  Naturell youghurt med färska jordgubbar, mandel, bipollen och kokosflarn. Till det en halv blodgrape, ett ägg, varmt vatten med citron och ingefära och ett glas apelsinjuice blandat med kokosvatten och 1,5 tsk Holistic REDS.

  Kommentera

  Skicka Kommentar
  Sparar din kommentar...
  0kommentarer

   Metro Mode Club

   SE ALLT
   metro mode weekly

   Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!